Първи впечатления от Jeep Compass - 2023

Първи впечатления от Jeep Compass – 2023

Jeep Compass 2023 излиза от редизайн 2022 и в резултат на това моделът 2023 е предимно пренесен от изходящия модел. Инженерите на Jeep обаче избраха да съсредоточат вниманието си под капака и дадоха на Compass по-мощен двигател, за да се конкурира с компактни SUV автомобили.

Нов двигател увеличава мощността, икономията на гориво, а ключова промяна за 
Jeep Compass 2023 е, че необичаният 2,4-литров четирицилиндров двигател е поставен на стенд. На негово място е изцяло нов 2,0-литров четирицилиндров двигател с турбокомпресор, който произвежда 200 конски сили (увеличение с 23 к.с.), съчетан с осемстепенна автоматична скоростна кутия. Jeep твърди, че новият двигател трябва да подобри ускорението и отзивчивостта, но компанията все още не е разкрила окончателен разход на гориво или резултати.
Незначителни промени
В допълнение към новия двигател, системата Active Drive 4×4 на Jeep вече е стандартна за всички Compasses. Фокусираният върху офроуд Trailhawk получава Active Drive Low, променена версия на системата, която му позволява да има съотношение на пълзене 20:1. Всички модели получават и набор от стандартни функции за безопасност, включително предупреждение за задната седалка, аларма за сигурност и предупреждение за сънлив водач, за да помогне да разберете, когато шофьорът заспива зад волана. Автоматичните дълги светлини идват стандартно от Latitude нагоре. Завършване на промените са нови опции за 17-инчови джанти за вариантите Sport и Latitude. Jeep все още не е потвърдил цените за
Compass 2023, но разбивката на оборудването остава непроменена за новата моделна година: Compass е наличен за поръчка сега, а пълните подробности за цените ще бъдат обявени по-близо до датата на пускане в продажба през първото тримесечие на 2023 г.

Добавете коментар

Последни НОВИНИ

За нас

Мартин Георгиев
Редактор на седмичния блог

Показване на информацията, която Ви интересува и както Ви интересува!

Copyright © 2022. Всички права запазени - Експрес Дизайн 20 ЕООД - ekspressdesign.com