VW Се изправя срещу Tesla?

VW Се изправя срещу Tesla?

Изтекоха снимки на новия автомобил, произведен от световния гигант Volgswagen.

Volkswagen се изправя срещу Tesla Model 3 с новия си ID.7, производствена версия на ID. Aero концепция и първият седан в ID. семейство.

Но не само формата на купето е различна при ID.7. Екранът на информационно-развлекателната система (vw infotainment system) също изглежда много по-различно от това, което сме виждали на други масови автомобили с марка VW и ID.

Докато повечето автомобилни производители се насочиха към портретни медийни екрани, Tesla, която популяризира портретния формат на автомобили като Model S и Model X, премина към пейзажно ориентиран дисплей, който ще стане все по-полезен през следващите години, когато автономните възможности на автомобилите ни позволят за (законно) гледане на най-новите филми в движение.

Екраните, използвани в момента в автомобили като ID.4 и MK8 Golf, са просто твърде малки, за да се справят с цялата информация, която могат да покажат.

Въпреки че останалата част от интериора на този прототип е покрита с маскировка, можем да видим достатъчно от арматурното табло отдолу, за да видим, че ще изглежда точно като ID. Кабината на концепцията Aero. Вместо малкия правоъгълен дигитален пакет, монтиран точно зад волана на автомобили като ID.4, инструменталният дисплей на 7 е интегриран в извитото табло.

Извитите предни и задни калници се нуждаят от големи джанти, които да запълнят тези арки, и въпреки че вашият дилър на VW ще се радва да Ви угоди, те неизбежно ще навредят на вашия електрически пробег. В своя защита предницата и задницата на този автомобил са покрити с маскировка, предназначена да скрие предните светлини и тясната решетка, която ще изглежда много по-готино, когато бъде пусната финалната кола, отново силно повтаряйки стила на ID. Aero концепция.


Добавете коментар

Последни НОВИНИ

За нас

Мартин Георгиев
Редактор на седмичния блог

Показване на информацията, която Ви интересува и както Ви интересува!

Copyright © 2022. Всички права запазени - Експрес Дизайн 20 ЕООД - ekspressdesign.com